Cine se poate înscrie în cursa pentru accesarea unei finanțări nerambursabile de 40.000 de euro?


Românii din străinătate care doresc să deschidă propria afacere în domeniul non-agricol din zona urbană din 7 regiuni mai puțin dezvoltate din România (Vest, Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Nord-Vest și Centru), exceptând regiunea București-Ilfov, pot primi un sprijin financiar nerambursabil de 40.000 de euro prin intermediul proiectului „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.
Parteneriatul proiectului este format din Asociația „Spirit Romanesc” Onlus (partener, Roma, Italia), Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin (leader parteneriat, România) și INFOR ELEA (partener, San Secondo di Pinerolo, Italia).
Proiectul susține înființarea de minimum 24 de firme în România printr-un program integrat de formare antreprenoriala (cursuri online gratuite), un concurs de planuri de afaceri, finanțare nerambursabilă, consultanță și mentorat.
Fiecare beneficiar de finanțare nerambursabilă are obligația de a crea minimum 2 noi locuri de muncă în cadrul întreprinderii noi înființate.
Condițiile de înscriere în proiect se pot regăsi în flyer-ul din attach.
Accesează linkul pentru înscrierea preliminară în programul Diaspora StartUp:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8S9P1GxhIIGAwYacQbHfJit0LnNfjIMJiZkQMC4nWTmx0xw/viewform şi vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa noastră de profesionişti.
Pentru mai multe informații despre proiect vă puteți adresa echipei de proiect a  Asociației „Spirit Romanesc” Onlus la adresa de e-mail info_startup@spiritromanesc.it .
Toate materialele şi activităţile de informare care se vor desfăşura în cadrul proiectului vor fi publicate pe blogul http://diasporastartup.blogspot.ro/, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/StartUpDiaspora/ și pe site-ul http://www.diaspora.ccia-cs.ro/.
Proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora” este cofinanţat din Fondul Social European  prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Înscriere preliminară Diaspora START-UP prin Asociația Spirit Românesc

Proiectul a fost prezentat comunității românești din Torino, vineri, 8 Decembrie