Echipa de proiect „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora” se alătură Festivalului Popoarelor de la Spoleto

  Duminică, 17 Decembrie 2017, echipa Asociației „Spirit Romanesc” Onlus va fi prezentă la tradiționala sărbătoare a popoarelor denumită „Niciun cetățean nu este străin” de la Spoleto (Perugia).

 Evenimentul se desfășoară la Salla Monterosso Villa Redenta din Spoleto începând cu ora 16:00 și este organizat de către Asociația „Coordinamento dei Migranti”. 

 Pe tot parcursul evenimentului, membrii echipei de proiect „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora” vor fi prezenți, oferind informații cetățenilor români despre modalitatea de a demara o afacere non-agricolă în România printr-un sprijin financiar nerambursabil de maxim 40.000 de euro.

 Vor fi distribuite flyere și vor fi prezentate condițiile de înscriere la cursurile gratuite de formare antreprenorială, detalii privind concursul de planuri de afaceri și serviciile de consiliere, consultanță și mentorat antreprenorial oferite pentru inițierea celor 24 de afaceri în România.   

 Echipa de proiect va sta la dispoziția persoanelor interesate pentru preinscrieri și înscrieri în proiect.

 Proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”  se derulează pe o perioadă de 3 ani, între 11.09.2017-10.09.2020, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Înscriere preliminară Diaspora START-UP prin Asociația Spirit Românesc

Proiectul a fost prezentat comunității românești din Torino, vineri, 8 Decembrie